NativeLib
Dictionary
Translator
Tests
Phrasebook
Lexicon
About Project
Contacts
Terms of Use
Confidentiality
Dictionary
Translator
Tests
Phrasebook
Lexicon
ENGLISH
▼
મધ્ય પૂર્વીય દેશો / Middle Eastern Countries - Lexicon
મધ્ય પૂર્વ
Middle East
અરબી
Arab
પર્શિયન
Persian
સાઉદી અરેબિયા
Saudi Arabia
ઈરાન
Iran
ઇરાક
Iraq
સીરિયા
Syria
જોર્ડન
Jordan
લેબનોન
Lebanon
પેલેસ્ટાઇન
Palestine
કુવૈત
Kuwait
કતાર
Qatar
બહેરીન
Bahrain
સંયુક્ત આરબ અમીરાત
United Arab Emirates
ઓમાન
Oman
યેમેન
Yemen
ગલ્ફ
Gulf
રણ
Desert
ઓએસિસ
Oasis
બેદુઈન
Bedouin
ઢગલો
Dune
સંસ્કૃતિ
Culture
પેટ્રોલિયમ
Petroleum
તેલ
Oil
ઇસ્લામ
Islam
મસ્જિદ
Mosque
અરબી
Arabic
કૈરો
Cairo
દુબઈ
Dubai
તેહરાન
Tehran
બગદાદ
Baghdad
દમાસ્કસ
Damascus
મદીના
Medina
મક્કા
Mecca
પર્સિયન ગલ્ફ
Persian Gulf
અરબી દ્વીપકલ્પ
Arabian Peninsula
સભ્યતા
Civilization
ઇતિહાસ
History
વેપાર
Trade
મસાલા
Spices
કારવાં
Caravan
બજાર
Bazaar
વારસો
Heritage
નોમાડ
Nomad
ફલાફેલ
Falafel
હમ્મસ
Hummus
સહારા
Sahara
અરબી કોફી
Arabic Coffee
સુન્ની
Sunni
શિયા
Shia