NativeLib
Dictionary
Translator
Tests
Phrasebook
Lexicon
About Project
Contacts
Terms of Use
Confidentiality
Dictionary
Translator
Tests
Phrasebook
Lexicon
ENGLISH
▼
ઓફિસ સજાવટ / Office Decoration - Lexicon
ડેસ્ક
desk
ખુરશી
chair
દીવો
lamp
છોડ
plant
કલાકૃતિ
artwork
શેલ્ફ
shelf
ઘડિયાળ
clock
ગાલીચો
rug
ચિત્રકામ
painting
ફૂલદાની
vase
ગાદી
cushion
વોલપેપર
wallpaper
પડદા
curtains
કેબિનેટ
cabinet
આયોજક
organizer
અરીસો
mirror
પોસ્ટર
poster
દીવો છાંયો
lampshade
વિભાજક
divider
ટેબલપ્લાન્ટ
tableplant
બુકશેલ્ફ
bookshelf
કોસ્ટર
coasters
સ્ટેશનરી
stationery
નોટપેડ
notepad
પેનધારક
penholder
ફોટો ફ્રેમ
photo frame
ડેસ્ક ઓર્ગેનાઇઝર
desk organizer
ફ્લોર લેમ્પ
floor lamp
આર્ટ પ્રિન્ટ
art print
બ્લાઇંડ્સ
blinds
મીણબત્તી
candle
વ્હાઇટબોર્ડ
whiteboard
કૅલેન્ડર
calendar
ટ્રોફી
trophy
પેન
pen
બાઈન્ડર
binder
ઘડિયાળનું કામ
clockwork
ઓશીકું
pillow
દીવી
lampstand
મેગેઝિન રેક
magazine rack
ફાઇલ ધારક
file holder
પેપરવેઇટ
paperweight
ડેસ્ક પેડ
desk pad
કલા શિલ્પ
art sculpture
ડેસ્ક પ્લાન્ટ
desk plant
ફ્લોર મેટ
floor mat
પેન કપ
pen cup
ડેસ્ક લેમ્પ
desk lamp
ઓફિસ આર્ટ
office art
ફાઇલ કેબિનેટ
file cabinet